Szolárium

Szolárium

Szolárium

 

Te is a Nap szerelmese vagy?
Szereted, ha minden évszakban egyenletesen barna a bőröd?
Fontos számodra az ápolt megjelenés, amelybe a bronzos árnyalatú, vagy csokiszínű bőr is beletartozik?

AMIÉRT JÓ A SZOLI!

A szolárium jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a depressziót és a rossz kedvet, vagyis boldogsághormon termelését idézi elő a szervezetben. Az UV fény pozitív hatása révén elősegíti a D-vitamin szintézisét és így csökkenti a csontritkulás kialakulásának az esélyét. Javítja a hormon és az immunrendszer működését, sőt még a megfázások megelőzésére is kiváló.

Várunk Ergoline fekvő szoláriumunkban hétfőtől-péntekig: 6-21 óráig, szombat-vasárnap.8-20 óráig!

Bejelentkezés nem szükséges!

Áraink: http://www.koronafitness.hu/arlista

A szoláriumozás alapszabályai:

1. Vedd figyelembe bőrtípusodat!

Nagyon fontos, hogy tudd milyen a bőrtípusod, mivel ehhez mérten kell elkezdened a szoláriumozást! Nem szabad az első alkalommal hosszú perceket töltened a szoliba, mert nagy az esélye, hogy másnap pirosan, fájó testtel fogsz felkelni. A szoláriumozás nem ajánlott mindenkinek, mielőtt elkezded, kérd a Bónusz Szalon kozmetikusának tanácsát, ő segít a megfelelő időtartam kiválasztásában is.

2.  Tiszta bőrrel szolizz!

Ha alapozóval az arcodon, szemfestékkel a szemhéjadon, parfümmel a nyakadon használod a szoláriumot, előfordulhat, hogy foltosan barnulsz le. Az esztétikai hiba mellet bőröd is károsodhat, épp ezért legyen nálad sminklemosó, vagy törlőkendő és a szolizás előtt töröld le a sminkedet, hogy szép egyenletesen barnulj le.

 3. Védd az anyajegyeidet!

Mielőtt beállnál a szoliba, kend be anyajegyeidet naptejjel (kicsitől a nagyig), pont úgy mint amikor a strandon napozol.

 4. Védd a szemedet!

Használj védőszemüveget, vagy csupán csukd be a szemedet, hogy az UV sugárzás ne károsítsa látásod.

 5. Pótold a folyadékot!

A szoláriumozás közben, az UV sugár folyadékot von el a szervezettől, ezáltal szárazzá válhat bőröd. Fontos, hogy szolizás után mindig igyál vizet, és a testápoló használata sem elhanyagolandó.

 


Szolárium