Aerobic

3 IN 1
|
Aerobic

Aerobic

Az aerobichoz tartoznak azok a csoportosan, zenére végezhető, az általános fittséget megtartó és/vagy javító mozgásformák, ahol az edzés során a szervezet aerob terhelést kap.

Az aerobic egy zenére végzett, edző által irányított, korszerű népszerű csoportos testedzési forma, mely egy dominánsan aerob mozgásrendszer, amelyet a test nagy izomcsoportjait „átdolgozó” (erősítő, nyújtó) gyakorlatsorozatok egészítenek ki.

Szeretettel várjuk Önöket -400 Kcal óránkkal, kipróbálhatják nálunk a Life Fitness Circuit köredzést és Box csoportos óránkat is.

 

Aerobic edzések: vegyél részt jó hangulatú, változatos, valóban hatékony óráinkon! 

Manapság többféle sportolási lehetőség közül válogathatnak az emberek. Közülük sokaknak fontos, hogy hatékony, változatosságot kínáló mozgásformát találjanak, ugyanis a látványos eredmények, és az izgalmas kihívások egyeseket kifejezetten motiválnak céljaik elérésében. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, ajánljuk figyelmedbe aerobic edzéseinket a 2. kerületben!

Aerobic edzéseink tökéletesen megfelelnek az elvárásaidnak. Maga az aerobic segít, hogy rövid időn belül megszabadulhass jó pár kilótól, és még az állóképességedet is növeli. Hatékony zsírégető, és a vérkeringésnek is jót tesz. Nagyon sokféle gyakorlat kerül előtérbe az órákon, rendszeresen találkozhatsz újdonságokkal is, garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni. Az edzések a test mellett a lélekre is pozitív hatással bírnak. Minden egyes óra után feltöltődve, újjá születve távozhatsz.

Aerobic edzéseink hasznosak, és mindig jó hangulatban telnek. Próbáld ki Te is, és vegyél részt óráinkon! Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy jelentkeznél, bátran keress fel bennünket elérhetőségeinken!


 

3 IN 1

Mobilizáció, stabilizáció és funkcionális gyakorlatok

Már az elnevezés is arról árulkodik, hogy az óra 3 lépcsőben épül fel. Mobilitás, stabilitás, és végül ,de természetesen ez is egy nagyon fontos szempont, a funkcionális gyakorlatok.
Már a bemelegítést mobilizációs gyakorlatokkal végezzük( dinamikus nyújtásokkal),mert így tudjuk biztosítani a kötőszövet rugalmasságát, és az ízületek helyes mozgáspályán való mozgását.
A második lépcsőfok a törzsizmok stabilizációja (a core-stabilizációs gyakorlatok), ezekkel tudunk igazán hatást gyakorolni a mélyizmokra.
Miután már gondoskodtunk az ízületek kellő mozgékonyságáról és a stabil törzsről elkezdhetjük a funkcionális mozgásokat(felhúzás, guggolás, kitörés stb.)
Az órát statikus nyújtó gyakorlatokkal zárjuk, ezzel is megcélozva a paraszimpatikus idegrendszert. Így üzenve a testünknek, hogy az óra lassan véget ér.
Bizton állíthatjuk, hogy a foglalkozás végére egy sokkal energikusabb,mozgékonyabb emberré válsz.
Várunk mindenkit sok szeretettel ezen az új típusú órán.
Mozogjunk együtt, hogy minél hosszabb időre megőrizhessük testünk rugalmasságát, mobilitását, hiszen ez az alapja annak, hogy egy egészséges, fájdalommentes életet élhessünk!